Opdrachtgevers

Met onze jarenlange ervaring en brede marktkennis ben je altijd zeker van gekwalificeerd personeel voor vaste posities. Wij geloven dat we onze klanten het best kunnen bedienen als we weten hoe de historie, bedrijfscultuur en ambities van het bedrijf eruit zien. Die voorkennis nemen we mee bij het werven en selecteren van kandidaten. Zo krijg je alleen passende professionals voorgesteld. We leren jou en je organisatie dus eerst goed kennen voordat we voor je aan de slag gaan.

Toptalent binnen Technische Infrastructuur

Binnen het netwerk van Miss Executive Search vind je top IT-talent, van Engineer tot Architect. Wij bevinden ons in het deel van de ICT-infrastructuursector dat is gericht op de exploitatie van de systemen. Samen met de hardware, applicatiesoftware en de bijbehorende documentatie en procedures vormt dit het vakgebied waarbinnen wij en onze kandidaten actief zijn. De professionals van Miss Executive Search staan te popelen om bij jouw organisatie hun kennis van Linux, Connectivity of Windows te gebruiken om de technische infrastructuur te verbeteren.

Zoekopdracht plaatsen

Bij het plaatsen van een zoekopdracht bij Miss Executive Search kun je erop rekenen dat we meerdere kandidaten aan je voorstellen. Zit er een passende kandidaat bij, dan volgen we het protocol zoals dat binnen jouw organisatie gebruikelijk is wat betreft screening en andere bedrijfseigen controles. Leidt het werving en selectieproces uiteindelijk tot een passende match tussen bedrijf en kandidaat, dan betaal je het eerste deel van de factuur bij het tekenen van de arbeidsovereenkomst. De andere helft betaal je pas als de proeftijd van de kandidaat is verstreken. Wel zo eerlijk.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Heb jij net als deze bedrijven een vaste positie openstaan binnen Linux, Connectivity of Microsoft? Meld je aan als werkgever en ontmoet ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De eerste stap naar nieuw IT-talent zet je hier.