Over ons

Visie

De technische infrastructuur is een nichemarkt binnen de IT-wereld. De branche kent honderden bedrijven en duizenden professionals. De technische infrastructuurprofessionals gaan bij bedrijven aan de slag om data om te zetten in kennis. Miss Executive faciliteert de samenwerking door het werven en selecteren van geschikt personeel en verbindt opdrachtgevers met IT professionals. Wij kennen onze opdrachtgevers en kandidaten door en door. We weten waar ze nu staan en waar ze naartoe willen. Om verder te komen heb je mankracht, intelligentie en een plan nodig. In ons netwerk zoeken we bedrijven en kandidaten die qua instelling en toekomstplan matchen. Door open te communiceren, onderhouden we een oprechte relatie met onze klanten en kandidaten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met kennis, ervaring en openheid de perfecte koppeling kunnen maken tussen professional en werkgever.

Onze werkwijze

Onze open communicatie naar zowel kandidaten als opdrachtgevers maakt de werving- en selectieprocedure helder en inzichtelijk. Relaties kunnen rekenen op absolute discretie gedurende het hele proces. Miss Executive Search biedt je een gesprekspartner met kennis van het werkveld, die jouw situatie als werkgever of kandidaat begrijpt. Met ons objectieve advies weet je zeker dat je de kandidaat of organisatie kiest waarmee je stappen kunt maken. De recruiters van Miss Executive Search combineren mensenkennis met vakkennis, wat ze tot de perfecte sparringpartners maken.

Miss Executive Search logo

Het Miss Executive Search logo visualiseert schoonheid. Het logo weerspiegelt onze intentie door vertrouwen, professionaliteit en betrokkenheid uit te stralen. Onze naam doet wellicht al vermoeden dat onze recruiters voornamelijk uit vrouwen bestaan. Juist omdat de IT-wereld hoofdzakelijk nog een mannenwereld is, willen we een positieve tegenhanger bieden in de vorm van een werving & selectiebureau bestaand uit vrouwen. In onze zoektocht naar IT-toptalent kijken we echter niet naar geslacht. Alle gekwalificeerde professionals zijn welkom!

Ik zoek een job!

Bekijk onze Linux, Connectivity en Microsoft vacatures en vind jouw passende functie. Staat je droombaan er nog niet tussen? Meld je dan met cv aan en geef door waarnaar je op zoek bent. Wij zullen je een seintje geven zodra er een passende functie beschikbaar komt. Wil je wekelijks op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures in jouw voorkeur vakgebied? Schrijf je dan in voor de vacature alert en ontvang de vacatures in je mailbox.

Open sollicitatie

Ik zoek gekwalificeerd personeel!

Meld je bij ons aan als opdrachtgever als je op zoek bent naar professionals voor vaste functies binnen Linux, Microsoft en Connectivity. In een persoonlijk gesprek horen we graag meer over de organisatie en wat voor kwaliteiten de nieuwe medewerker moet bezitten. Naast dat je via de website sollicitaties op de vacature binnenkrijgt, doorzoeken wij ook ons netwerk voor geschikte kandidaten. Zo ben je zeker dat we altijd de juiste persoon voor de job vinden!

Contact opnemen

In 5 stappen naar jouw nieuwe baan

Reageren
Staat jouw volgende baan er tussen? Mooi! Reageer direct via de website. Staat de ideale vacature er (op dit moment) niet bij? Stuur ons je cv met motivatie. Wij zullen contact met je opnemen en houden onze ogen open voor passende vacatures.
Stap 1
Kennismaken
Kunnen we jou helpen met het vinden van jouw droombaan? Wanneer we denken van wel, maken we graag kennis met je. Dit doen we bij voorkeur persoonlijk in een één op één gesprek van ongeveer 60 minuten. Wat zijn jouw drijfveren? Wat zoek je in een nieuwe functie? We leren je graag beter kennen. Wanneer we denken dat we je niet kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan, zijn we hier ook eerlijk in.
Stap 2
Wij stellen jou voor
De kennismaking was voor beide kanten geslaagd, en nu? Na het gesprek zetten we op papier waarom we denken dat jij past bij de functie van de opdrachtgever. We gaan je referenties na en stellen je voor bij de opdrachtgever.
Stap 3
Sollicitatiegesprek
Is de opdrachtgever net zo enthousiast als wij dat zijn? Heel goed! Dan word je uitgenodigd om op gesprek te komen. We geven je nog wat tips mee zodat je goed voorbereid en met een goed gevoel op gesprek gaat.
Stap 4
Jouw nieuwe baan?!
Klikt het van beide kanten? Gefeliciteerd! Je kunt aan de slag bij jouw nieuwe werkgever. Toch niet helemaal tevreden? Dan gaan we graag voor je op zoek naar een andere baan.
Stap 5

Referenties

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!